Medische pedicure

Niets is zo vervelend als pijnlijke voeten. Je kan bij mij terecht voor ortheses, nagelbeugels, …

Je kan me terugvinden in mijn eigen praktijk te Roosdaal.

Ortheses (Orthoplastie)

Ideaal voor het ontlasten van de voet. Niets is zo vervelend als pijnlijke voeten. Daarom maak ik voor u een orthese op maat!
Door het aanmeten van een individuele orthese kunnen complicaties, die meestal het gevolg zijn van voet- en teenafwijkingen, vaak verholpen worden.

Nagelbeugel (Orthonyxie)

Herstel ingegroeide nagels pijnloos in hun natuurlijke vorm met B/S Spange. B/S Spange is een vlakke, uit kunststof vervaardigde veer, optisch onopvallend, waterdicht en overlakbaar. Deze wordt over de breedte van de nagel gekleefd. Hierdoor neemt de spange de kromming van de nagel aan. Doordat de spange weer terug wil naar zijn oorspronkelijke vorm, worden de zijkanten van de nagel opgelift en zal de nagel linder convex (bol) worden naarmate hij groeit. Zo kunnen ingegroeide nagels in de toekomst voorkomen worden.

Bovendien ervaart de klant onmiddellijke pijnverlichting.

Nagelreconstructie (Onychoplastie)

Beschadigde, blauwe of schimmelnagel kan verwijderd en vervangen worden door een kunstnagel. De aangetaste of verkleurde stukjes nagel worden eerst weggenomen. Daarna wordt er een kunstnagel geplaatst waaronder de natuurlijke nagel gewoon kan verder groeien. De kunstnagel geeft vorm aan de nieuwe nagel en voorkomt het invallen van het nagelbed.

Nagellak

Ik gebruik hybrid polish, waarbij er geen uithardingslamp nodig is. Dankzij het plumping effect wordt er een gelijkmatige nagelplaat gecreëerd. Een ultieme glans, mooi en veilig, én verwijderbaar met acetonvrije nagellakremover. 

Soak-off

Ervaar de evolutie van NeoNail Polish Gel. Het soak-off systeem van NeoNail.
Nieuw en beter biedt dit soak-off systeem alle voordelen van een semipermanente lak.